Prijavni obrazec

Z izpolnjenim obrazcem izjavljam:
- da želim postati član društva moderatorjev Slovenije (DMS)
- da sem seznanjen z statutom DMS in se strinjam z njegovimi določbami
- da lahko DMS v okviru svoje dejavnosti uporablja spodaj navedene podatke
* označuje zahtevano

Potrjujem, da želim prejemati elektronska sporočila Društva moderatorjev Slovenije, ki jih društvo pošilja v z namenom neposrednega trženja, obveščanja o novostih, o dogodkih in aktivnostih društva. Prejemanje sporočil je brezplačno in brez obveznosti. Njihovo prejemanje lahko kadarkoli in brez navajanja razloga prekličete. Za namen obveščanja z e-pošto do preklica, oz. do vaše zahteve po izbrisu, hranimo naslednje podatke: ime, priimek, e-naslov, spol, naslov, pri čemer je vaša pravica, da kadarkoli in brez navajanja razloga, zahtevate vpogled, omejitev obdelave, prenos, popravek ali popolni izbris podatkov oz. prekličete to soglasje. Več informacij o svojih pravicah lahko preberete v naši Politiki varovanj osebnih podatkov. V primeru zahteve po izbrisu podatkov, navedene osebne podatke izbrišemo takoj. Še več informacij o naši Politiki varovanja osebnih podatkov najdete na naslednji povezavi http://drustvo-moderatorjev.si/politika-varovanja-osebnih-podatkov/

Email Marketing Powered by MailChimp